Зеленський вручив буковинському прикордоннику державну відзнаку

Пошук
UA EN

Зеленський вручив буковинському прикордоннику державну відзнаку

Війна
01.05
14:15

Поділись новиною:

Президент України відзначив державною нагородою прикордонника із Буковини Степана Черпака. ЇЇ особисто вручив Володимир Зеленський під час урочистостей із нагоди Дня прикордонника України.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної ради.

Медаль «За військову службу Україні» старший сержант отримав за значний особистий внесок у справу охорони державного кордону, мужність і самовідданість, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне й бездоганне служіння Українському народові.

Зазначимо, що військовослужбовець є мешканцем села Подвір’ївка Лівинецької територіальної громади.

Нагадаємо, раніше ми писали, що військового з Буковини посмертно відзначено орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Полеглий на війні Корнеліу Топорець є уродженцем села Несвоя Мамалигівської громади.

Читайте також:

Як у Чернівцях завершувалися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фото)
У Чернівцях завершилися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz. Зокрема, в останній день читань можна було почути публічне інтервʼю Романа Кравця із Юрієм Андруховичем, побувати на презен...
На Буковині правоохоронці розслідують ймовірне самогубство 16-річної школярки
Поліція у Чернівецькій області розслідують ймовірне самогубство 16-річної дівчини із села Клішківці. Її тіло знайшли на території домогосподарства 6 вересня. Про це журналістам С4 повідомили у від...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано