Зеленський посмертно відзначив захисника з Буковини орденом «За мужність» ІІІ ступеня

Пошук
UA EN

Зеленський посмертно відзначив захисника з Буковини орденом «За мужність» ІІІ ступеня

Війна
28.12
12:48

Поділись новиною:

Володимир Зеленський посмертно нагородив військового із Чернівецької області Сергія Соловйова орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Боєць є уродженцем Сокирянської громади.

Про це інформує С4 із посиланням на Facebook-сторінку Сокирянської міської ради.

Орден військовослужбовцю присвоєно за особисту мужність, виявлену в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку.

У відомстві зазначають, що Сергій Соловйов загинув під час захисту України від російських окупантів на Бахмутському напрямку. Воїн мав військове звання солдата.

«Трудолюбивий, сміливий, життєлюбний, веселий. Таким військовослужбовця запам’ятали ті, хто знав його особисто», — йдеться в дописі Сокирянської міськради у Facebook.

Боєць є родом із міста Сокиряни. Загальну середню освіту здобув у тоді ще загальноосвітній школі №1, пізніше продовжив навчання в Сокирянському вищому професійному училищі за спеціальністю «кухар».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що захисникам України та родинам загиблих воїнів вручили нагороди «За заслуги перед Буковиною».

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано