Зберігав психотроп для власного вживання: яке покарання загрожує чернівчанину

Пошук
UA EN

Зберігав психотроп для власного вживання: яке покарання загрожує чернівчанину

Поділись новиною:

Поліцейські викрили жителя Чернівців, який зберігав амфетамін без мети збуту. Йому загрожує до п’яти років обмеження волі.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу ГУНП у Чернівецькій області.

Фото ілюстративне

Поліцейські під час патрулювання для перевірки документів зупинили підозрілого чоловіка. Під час проведення поверхневого обшуку у 34-річного жителя Чернівців виявили один зіп-пакет з наркотичною речовиною.

Правоохоронці вилучили у чернівчанина заборонені наркотичні засоби та відправили на дослідження.

Результати експертизи засвідчили, що вилучене у своєму складі містить психотропну речовину – амфетамін, обіг якої обмежено.

Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

 Йому загрожує до 5 років обмеження волі.

Читайте також:

У Чернівцях з 1 липня вводять спеціальний режим роботи зовнішнього освітлення
Починаючи з 1 липня, у Чернівцях обмежать ввімкнення зовнішнього освітлення у нічний час. Таке рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету Чернівецької міської ради, пише С4. У ...
Війна
25.06
12:07
На вулицях Чернівців з’являться п’ять нових автобусів
У Чернівцях невдовзі почнуть курсувати п’ять нових автобусів українського виробництва. Про це повідомив міський голова Роман Клічук, пише С4. За його словами, транспорт є низькопідлоговим т...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано