Зберігав наркотики для власного вживання: буковинцю повідомили про підозру

Пошук
UA EN

Зберігав наркотики для власного вживання: буковинцю повідомили про підозру

Поділись новиною:

На Буковині поліцейські повідомили про підозру хотинчанину, який незаконно зберігав наркотики без мети збуту. Порушнику загрожує до трьох років позбавлення волі.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Під час проведення досудового розслідування поліцейські з’ясували, що буковинець незаконно придбав та зберігав психотропні речовини для власного вживання. Провівши огляд автомобіля на одному з блокпостів у порушника співробітники поліції виявили і вилучили зіп-пакет із наркотичним засобом.

Відповідно до висновку експерта вилучена речовина містить у своєму складі особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено — PVP.

Під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури слідчі поліції повідомили буковинцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Наразі триває досудове розслідування.

Раніше ми писали, що в місті Сокиряни правоохоронці викрили 32-річну місцеву мешканку, яка займалась реалізацією наркотичних речовин.

Читайте також:

Чернівчан попередили про нічні обмеження водопостачання: коли не буде води
У Чернівцях протягом двох ночей на вихідних не буде води. Про це пише С4 з посиланням на КП «Чернівціводоканал». Так, води не буде у суботу, 19 жовтня, з 22:00 до 8:00, а також у неділю, 20...
З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано