Заховав чоловіка у ніші для багажу: перевізник з Чернівців намагався незаконно переправити ухилянта за кордон

Пошук
UA EN

Заховав чоловіка у ніші для багажу: перевізник з Чернівців намагався незаконно переправити ухилянта за кордон

Війна
17.07
14:17

Поділись новиною:

На пункті пропуску «Порубне» прикордонники знайшли схованого під сидінням ухилянта. Переправити чоловіка до сусідньої Румунії намагався перевізник з Чернівців.

Про це пише С4 з посиланням на Державну прикордонну службу.

Зазначається, що інформацію про незаконну оборудку перевізника, який щодня здійснює міжнародні пасажирські перевезення між Україною та Румунією, правоохоронці отримали заздалегідь.

«Учора він, як зазвичай, прямував до Румунії за кермом пасажирського мікроавтобуса. Під час перевірки транспортного засобу прикордонники виявили чоловіка, захованого в багажній ніші», – повідомляють у ДПСУ.

Як з’ясувалося, незаконний пасажир є жителем Кривого Рогу. За доставку до Румунії без прикордонно-митного оформлення він заплатив водію 13 тисяч євро. Також прикордонники встановили ще двох осіб, причетних до протиправної схеми.

На чоловіка, який намагався незаконно залишити країну, склали матеріали про адміністративне правопорушення.

Водночас водія затримали в порядку статті 208 КПК України. Розпочате кримінальне провадження за організацію незаконного переправляння осіб через кордон (ст. 332 Кримінального кодексу України). Мікроавтобус вилучили.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що з 17 липня на пунктах пропуску почали відмовляти у перетині кордону чоловікам від 18 до 60 років, які не мають військово-облікового документа.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано