Захисник із Буковини Дмитро Гмиря отримав «Золотий хрест» та медаль «За звитягу»

Пошук
UA EN

Захисник із Буковини Дмитро Гмиря отримав «Золотий хрест» та медаль «За звитягу»

Війна
31.07
13:23

Поділись новиною:

Буковинець Дмитро Гмиря отримав нагрудний знак «Золотий хрест» від Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського та медаль «За звитягу».

Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної ради.

Зазначається, що старшого солдата відзначили за особисту мужність і героїзм, самовідданість, високий професіоналізм, стійкість та рішучість під час виконання військового обов’язку.

Боєць є випускником факультету фізичної культури та здоров’я людини Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Під час навчання в ЧНУ воїн грав за волейбольну команду вишу.

Нагадаємо, раніше ми писали, що десантники із Буковини отримали відомчі відзнаки та державні нагороди від командувача ДШВ ЗСУ.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано