«Завжди простягне руку допомоги і підставить своє плече»: буковинець отримав нагороду за успіхи на полі бою

Пошук
UA EN

«Завжди простягне руку допомоги і підставить своє плече»: буковинець отримав нагороду за успіхи на полі бою

Війна
24.09
14:15

Поділись новиною:

Мешканець Чернівецької області, який нині захищає Україну від ворога на передовій, удостоївся почесного нагрудного знаку. Миколу Басова нагородили за сумлінне виконання службових обов’язків, старанність і наполегливість, високі показники у військовій підготовці.

Про це пише С4 з посиланням на сторінку Веренчанської громади у Facebook.

Як розповідають у дописі Микола – єдиний син у сім’ї, сором’язливий, щирий, доброзичливий, відкритий, сміливий, мужній, надійний, завжди протягне руку допомоги і підставить плече у разі потреби.

«При виконанні завдань Микола продемонстрував високий професіоналізм, активну громадянську позицію та самовідданість. Усі ці чесноти плекалися багатьма роками його сім’єю. Батьки змогли виростити справжнього лицаря-патріота, свідомого громадянина України», – зазначають у громаді.

У відомстві привітали захисника з заслуженою нагородою і подякували за самовіддане виконання військового обов’язку, нелегку, але таку потрібну службу, мужність та відвагу.

Раніше ми писали про те, що Залужний відзначив військового Павла Лаврика, який перебуває на лікуванні на Буковині.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано