«Завжди готуємося до найгіршого»: мер Клічук роз’яснив, як місто готується до зими

Пошук
UA EN

«Завжди готуємося до найгіршого»: мер Клічук роз’яснив, як місто готується до зими

Поділись новиною:

На всіх критичних підприємствах є генератори, а на котельнях встановлюють когенераційні установки. Це дасть можливість критичній інфраструктурі працювати в умовах тривалих відключень електроенергії.

Про це під час щомісячної пресконференції сказав міський голова Роман Клічук, передає С4.

Утім, зазначив Роман Клічук, використання генераторів призводить до значних витрат, через велику кількість бензину, потрібної для їхньої роботи.

Також Чернівці отримали дві когенераційні установки, які переробляють газ на електроенергію.

«До кінця літа вони будуть змонтовані на двох великих котельнях. Ми застрахувалися на той випадок, якщо не буде електрики, а буде газ – ці котельні будуть працювати», — сказав мер Чернівців.

Роман Клічук додав, що наразі місто веде перемовини з приватними інвесторами, які запропонували змонтувати когенераційні установки. Зі слів мера, їх встановляють орієнтовно до жовтня-листопада.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівцях під час минулого опалювального сезону завдяки новому обладнанню зекономили понад 13 млн грн.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

В обласному департаменті освіти зробили заяву щодо початку навчання у школах Буковини
Причин виходу дітей на навчання 19 серпня наразі у Чернівецькій області немає. Дату початку навчального року може визначити лише Кабінет Міністрів України. Про це повідомила директорка департамент...
У Чернівцях благодійним концертом «Сила духу» вшанували пам’ять Романа Шухевича (фото)
У парку імені Шевченка в Чернівцях відбувся благодійний концерт до річниці від дня народження Романа Шухевича. На концерті збирали гроші для працівників парку, які зараз служать у ЗСУ. ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано