Завершується підготовка до безкоштовної передачі Україні трьох Байрактарів

Пошук
UA EN

Завершується підготовка до безкоштовної передачі Україні трьох Байрактарів

01.07
16:03

Поділись новиною:

Посол України в Туреччині Василь Боднар повідомив, що завершується підготовка трьох літаків Bayraktar Tb2 для безоплатного постачання в Україну в межах кампанії «Народний Байрактар».

«Слова з ділом не розходяться – завершується підготовка трьох літаків Bayraktar Tb2 для безкоштовного постачання до України у рамках кампанії «Народний Байрактар», – написав Боднар у Twitter.

Нагадаємо, наприкінці червня український телеведучий та волонтер Сергій Притула повідомив, що українці зібрали за три дні на чотири «Байрактари» для ЗСУ, хоча планували – за сім днів три ударні безпілотники. Він зазначив, що проєкт «Народний Байрактар» успішно виконав свою місію та анонсував новий, ще більш солідний.

«Українці! Треба за 7 днів зібрати 500 мільйонів на 3 «Байрактари». Українці: 3 дні – 600 000 000 грн – 4 «Байрактари»!, – написав Притула в Instagram. – Я дякую усім хто долучився до проєкту «Народний Байрактар»! Це дійсно був проєкт, який об‘єднав усіх незалежно від віку, гендеру чи віросповідання! Люблю Вас усіх і пишаюсь, що дихаю з Вами одним повітрям! Наша команда пішла готувати вам ще соліднішу історію».

Згодом Сергій Притула повідомив, що компанія Baykar надасть безкоштовно Україні три безпілотники, на які раніше збирали кошти українці.

Фото: Посол України в Туреччині Василь Боднар

Читайте також:

Чернівецька міська рада виділила ще 5 млн грн на підтримку ЗСУ
Під час засідання міської ради депутати підтримали рішення про виділення 5 мільйонів гривень на потреби Збройних сил України. Про це повідомив міський голова Роман Клічук, пише С4. За його ...
На двох вулицях у Чернівцях висадять алею з дерев: у мерії поділилися планами з озеленення міста на цей рік
На вулиці Винниченка у Чернівцях планують висадити алею дерев, а на Воробкевича до існуючої додати ще десяток рослин. Про це повідомили у Чернівецькій міській раді, пише С4. Фото: Тарас Піц ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано