Затримали організатора з двома поплічниками: на Буковині перекрили канал незаконного трансферу до Румунії

Пошук
UA EN

Затримали організатора з двома поплічниками: на Буковині перекрили канал незаконного трансферу до Румунії

Поділись новиною:

У Чернівецькій області прикордонники вкотре викрили канал незаконного перевезення військовозобов’язаних осіб через кордон. Цього разу затримали організатора з двома помічнками та одного ухилянта.

Про це пише С4 з посиланням пресслужбу Державної прикордонної служби України.

Як зазначають у ДПСУ, організатор мав координувати дії всіх учасників оборудки, визначаючи час та маршрути руху до лінії державного кордону. Його помічник мав відвозити «клієнта» у вказане місце, а далі підключався провідник, до обов’язків якого входило супроводження чоловіка на територію Румунії. За таку подорож замовник заплатив п’ять тисяч доларів США. Однак, прикордонники обірвали схему в момент передачі «туриста» провіднику.

За цим фактом до Чернівецької окружної прокуратури направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 332 Кримінального кодексу України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України». Відомості внесено до ЄРДР.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Буковині викрили ще одного організатора, який за $19000 допомагав ухилянтам тікати з країни.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Вилучили 13 тисяч пачок цигарок: на Буковині викрили контрабандиста
У Чернівецькій області правоохоронці викрили контрабандиста. У чоловіка вилучили 13 тисяч пачок цигарок без марок акцизного збору. Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернів...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано