Заступнику голови Чернівецької ОВА Артуру Мунтяну обрали запобіжний захід

Пошук
UA EN

Заступнику голови Чернівецької ОВА Артуру Мунтяну обрали запобіжний захід

06.06
14:12

Поділись новиною:

Підозрюваному у розкраданні гуманітарної допомоги заступнику начальника Чернівецької ОВА Артуру Мунтяну обрали запобіжний захід у вигляді застави розміром 906 тисяч гривень.

Суддя також зачитав обов’язки підозрюваного:

“Покласти на Артура Мунтяна до 4 липня у межах досудового розслідування такі обов’язки: прибувати до слідчого за першою вимогою; не відлучатися з населеного пункту, в якому він проживає або перебуває, без дозволу слідчого, прокурора або суду; повідомляти слідчого або прокурора про зміну свого місця проживання або місця роботи; утримуватися від спілкування з іншими учасниками кримінального провадження; здати до зберігання відповідних органів державної влади свій паспорт, паспорти для виїзду за кордон та інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд; носити електронний засіб контролю”.

Фото: Суспільне Буковина

Сам Артур Мунтян у суді сказав, що не вважає себе винним та не розуміє, чому йому повідомили підозру. “Як заступник начальника ОВА, я займаюсь питаннями агропромислового розвитку, а не питаннями медичної чи гуманітарної сфери. Тому не маю відношення до швидких, про розкрадання яких йдеться”, — сказав Мунтян.

Читайте також:

Графіки обмежень споживання електроенергії для підприємств Буковини скасували
У Чернівецькій області 18 квітня не застосовуватимуть графіків обмежень потужності для підприємств. Бізнес працюватиме у плановому режимі. Про це інформує С4 з посиланням на «Чернівціобленерго». ...
Війна
18.04
09:11
На Буковині вперше за 10 років зафіксували спалах кашлюку: де найбільше хворих
У Чернівецькій області зафіксували 100 випадків кашлюку. Цей показник є найвищим за останні 10 років. Зростання захворюваності спостерігається епідеміологами з листопада 2023 року. Найбільше недужих ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано