Заплатили від $7000 до $10000: на Буковині прикордонники затримали ще трьох ухилянтів та провідника

Пошук
UA EN

Заплатили від $7000 до $10000: на Буковині прикордонники затримали ще трьох ухилянтів та провідника

Поділись новиною:

Прикордонники в Чернівецькій області викрили чергову спробу незаконного перетину держрубежу ухилянтами. Цього разу затримали трьох військовозобов’язаних чоловіків та провідника.

Про це повідомляє С4 з посиланням на Чернівецький прикордонний загін.

Зазначається, що охоронці рубежу отримали інформацію про підготовку незаконного перетину державного кордону групою осіб на ділянці відділу «Сокиряни».

У визначений час місцевий мешканець на легковому автомобілі доставив до кордону трьох чоловіків. Однак правоохоронці зупинили авто неподалік держрубежу та з’ясували, що жителі Чернівецької та Хмельницької областей заплатили за незаконну подорож від семи до десяти тисяч доларів США з людини. Щодо них складені матеріали про адміністративне правопорушення.

Також правоохоронці затримали водія в порядку статті 208 КПК України. Йому загрожує кримінальна відповідальність, передбачена статтею 332 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині двоє військовозобов’язаних, які хотіли втекти за кордон, загубилися в горах.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях ремонтують два водопроводи: на якому етапі роботи
Частина Чернівців у районі вулиці Героїв Майдану залишилась без води через прогнилу трубу. Десять метрів водогону, на якому часто виникали витоки, замінили. Він забезпечував водою жителів центральної...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на вересневу сесію (фоторепортаж)
У четвер, 26 вересня, у ратуші відбулося чергове сесійне засідання Чернівецької міської ради. На порядку денному – майже пів сотні питань. Засідання розпочалося пізніше, аніж планувалося, оскільки в ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано