Заплатили по €9000 за невдале переправлення за кордон: на Буковині затримали трьох ухилянтів та переправника

Пошук
UA EN

Заплатили по €9000 за невдале переправлення за кордон: на Буковині затримали трьох ухилянтів та переправника

Поділись новиною:

У Чернівецькій області прикордонники викрили чергову спробу незаконного перетину держрубежу ухилянтами. Цього разу затримали трьох військовозобов’язаних чоловіків та переправника.

Про це повідомляє С4 з посиланням на Чернівецький прикордонний загін.

Зазначається, що, реалізуючи оперативну інформацію, прикордонники Чернівецького загону неподалік кордону з Румунією зупинили автомобіль «ВАЗ-2107», у якому перебувало четверо чоловіків.

Правоохоронці з’ясували, що водій, місцевий мешканець, намагався доставити до кордону трьох чоловіків. Надалі він мав вказати маршрут незаконного перетину держрубежу.

Решта затриманих, жителі Тернопільської та Хмельницької областей, заплатили за таку «подорож» по дев’ять тисяч євро. Щодо них складені матеріали про адміністративне правопорушення.

Також прикордонники встановили ще кількох осіб, причетних до протиправної діяльності. Щодо них та водія легковика до Національної поліції направили повідомлення за статтею 332 Кримінального кодексу України. Відомості внесені до ЄРДР.

Нагадаємо, раніше ми писали, що за організацію бізнесу на ухилянтах буковинцю загрожує до дев’яти років за ґратами.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Міський голова Роман Клічук провів щомісячну пресконференцію: головні заяви (фоторепортаж)
У четвер, 4 липня, міський голова Чернівців провів щомісячну пресконференцію із журналістами, на якій підбив підсумки роботи міста за червень. Про що говорили — розповідає С4. Зокрема, мер заз...
Чернівецька міськрада вкотре передала захисникам обладнання для боротьби з ворогом
Чернівецька міська рада передала воїнам 107-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ обладнання для боротьби з ворогом. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Че...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано