Залужний відзначив захисника із Буковини почесною військовою нагородою

Пошук
UA EN

Залужний відзначив захисника із Буковини почесною військовою нагородою

Війна
30.10
16:46

Поділись новиною:

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний нагородив військового із Буковини Віктора Боднарюка почесною військовою нагородою.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної ради.

Військовослужбовець, що родом з одного із сіл Сокирянської громади, раніше вже отримав відзнаку Президента «За оборону України».

У відомстві зазначають, що боєць нині виконує бойові завдання на найбільш складних напрямках, до війни займався сільським господарством та бджільництвом. Із перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію України взяв зброю до рук та став на захист рідної землі.

Довідка: нагрудним знаком «Золотий хрест» нагороджують осіб рядового й сержантського складу за успішне виконання бойових завдань під час проведення об’єднаних або антитерористичних операцій; операцій із підтримання миру та безпеки; високі показники в бойовій підготовці; бездоганне несення бойового чергування чи вартової служби в повсякденній діяльності.

Нагадаємо, раніше ми писали, що двох медсестер із Буковини відзначили нагородами «Гордість і Слава України».

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Вилучили 13 тисяч пачок цигарок: на Буковині викрили контрабандиста
У Чернівецькій області правоохоронці викрили контрабандиста. У чоловіка вилучили 13 тисяч пачок цигарок без марок акцизного збору. Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернів...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано