Задушив руками 89-річну жінку: на Буковині арештували молодика за невдалу спробу пограбування

Пошук
UA EN

Задушив руками 89-річну жінку: на Буковині арештували молодика за невдалу спробу пограбування

Поділись новиною:

Буковинець намагався пограбувати літню жінку. Після того, як він вдерся до будинку, господарка стала чоловіку на заваді, тож 25-річний злочинець вдарив по обличчю жінки та задушив до смерті.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

В ході досудового розслідування співробітники поліції встановили, що напередодні 25-річний житель села Коровія прийшов до будинку 89-річної односельчанки з метою особистого збагачення.

Чоловік хотів пограбувати жінку, однак господарка стала йому на заваді. Затим зловмисник завдав декілька ударів пенсіонерці по обличчю, схопив руками за шию та задушив. Після вчинення злочину правопорушник з місця події втік та переховувався від правоохоронців. 

Згідно результатів судово-медичної експертизи причиною смерті буковинки стала механічна асфіксія.

Співробітники поліції у ході розслідування опитали можливих очевидців і свідків інциденту, зібрали слідову інформацію та опрацювали коло осіб ймовірно причетних до вчиненого кримінального правопорушення.

За результатами проведеної оперативної роботи поліцейські встановили місце перебування зловмисника та затримали його.

Під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

За клопотанням поліцейських 3 травня суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. Триває досудове розслідування.

Раніше ми писали про те, що на Буковині до восьми років позбавлення волі засудили 53-річного жителя Заставни. Наприкінці липня 2022 року чоловік завдав ножового поранення своїй співмешканці, унаслідок чого потерпіла померла.

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано