За організацію бізнесу на ухилянтах буковинцю загрожує до дев’яти років за ґратами

Пошук
UA EN

За організацію бізнесу на ухилянтах буковинцю загрожує до дев’яти років за ґратами

Поділись новиною:

Під суд піде 43-річний житель Дністровського району, який організував нелегальне переправлення військовозобов’язаних чоловіків до Румунії. Якщо вину буковинця доведуть, йому загрожує до дев’яти років позбавлення волі.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що 43-річний житель села Ширівці сприяв у незаконному трансфері двох військовозобов’язаних чоловіків до сусідньої країни.

За інформацією поліції, буковинець разом зі спільниками підшукали охочих виїхати за межі України, після чого підсудний на автомобілі «ВАЗ» доправив одного з «клієнтів» до Чернівців, де на них чекав ще один «турист».

«Чоловік, під час поїздки надав рекомендації, щодо подальших дій та в месенджері надіслав геодані маршруту. Для одного із чоловіків квиток до Румунії коштував 5000 доларів США, а для іншого – 5000 євро», – повідомляють правоохоронці.

Підозрюваний, щоб його не викрила поліція, замовив таксі, на якому «туристи» доїхали в село Тереблече, а далі пішки направилися до кордону. Однак цьогоріч у лютому при спробі незаконно перетнути кордон чоловіків затримали прикордонники.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Герцаївського відділу Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом відносно фігуранта скерували до суду.

Буковинцю інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3. ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Буковині прикордонники пострілами затримали чотирьох ухилянтів та переправника.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У «Чернівціводоканалі» оприлюднили графік відключення водопостачання: коли не буде води
У Чернівцях 9, 10 та 11 липня заплановані відключення водопостачання. Містян закликають запастися водою. Про це пише С4 із посиланням на «Чернівціводоканал». Попередньо, обмеження триватиму...
В обласному департаменті освіти зробили заяву щодо початку навчання у школах Буковини
Причин виходу дітей на навчання 19 серпня наразі у Чернівецькій області немає. Дату початку навчального року може визначити лише Кабінет Міністрів України. Про це повідомила директорка департамент...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано