За добу ворог понад 4000 разів обстріляв позиції наших військ та населені пункти: головне зі зведення Генштабу

Пошук
UA EN

За добу ворог понад 4000 разів обстріляв позиції наших військ та населені пункти: головне зі зведення Генштабу

Війна
14.09
09:40

Поділись новиною:

Упродовж 13 вересня окупанти завдали одного ракетного та 82 авіаційних удари, зокрема, скинули 105 КАБів. Також ворог здійснив по позиціях наших військ та населених пунктах понад 4000 обстрілів, з них 131 — із реактивних систем залпового вогню.

Про це інформує С4 із посиланням на Facebook-сторінку Генерального штабу ЗСУ.

Загалом протягом минулої доби на різних напрямках фронту відбулося 138 бойових зіткнень. Найактивніше ворог наступав на Курахівському напрямку.

Водночас авіація та ракетні війська й артилерія Сил оборони завдали вісім ударів по районах зосередження особового складу та ОВТ противника, а також по пункту управління, РЛС С-300 та двох засобах ППО окупантів.

Якою є ситуація на фронті

  • На Харківському напрямку точилися чотири бої. Сили оборони відбивали штурмові дії противника поблизу Вовчанська, Гатища, Глибокого та Липців.
  • На Куп’янському напрямку відбулося 11 боєзіткнень біля Синьківки, Глушківки, Лозової, Петропавлівки, Новоосинового та Стельмахівки.
  • На Лиманському напрямку, за уточненою інформацією, ворог атакував 24 рази неподалік Копанок, Греківки, Твердохлібового, Макіївки, Невського, Ямполівки, Торського, Серебрянки та Білогорівки.
  • На Сіверському напрямку відбулося три бойових зіткнення. Українські захисники відбивали штурмові дії російських загарбників поблизу Верхньокам’янського, Спірного та Виїмки.
  • На Краматорському напрямку точилося чотири бойових зіткнення в районах Часового Яру та Андріївки.
  • На Торецькому напрямку росіяни атакували шість разів неподалік Дачного, Торецька та Неліпівки.
  • На Покровському напрямку наші захисники відбили 28 ворожих штурмових дій у районах населених пунктів Зелене Поле, Воздвиженка, Новоолександрівка, Миролюбівка, Новотроїцьке, Селідове, Михайлвка, Новогродівка та Гродівка.
  • На Курахівському напрямку Сили оборони відбивали 43 атаки противника в бік Українська, Желанного Першого, Георгіївки, Костянтинівки та Катеринівки.
  • На Времівському напрямку ворог десять разів наступав поблизу Катеринівки, Вугледара та Золотої Ниви.
  • На Придніпровському напрямку противник зазнав поразки, п’ять разів атакуючи оборонні рубежі українців.
  • На Оріхівському та Гуляйпільському напрямках обстановка без особливих змін.

Нагадаємо, упродовж 13 вересня українські військові знищили ще 1210 загарбників, 40 бойових бронемашин, 25 артсистем та три танки.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано