За добу ворог понад 4000 разів обстріляв позиції наших військ та населені пункти: головне зі зведення Генштабу

Пошук
UA EN

За добу ворог понад 4000 разів обстріляв позиції наших військ та населені пункти: головне зі зведення Генштабу

Війна
16.06
11:00

Поділись новиною:

Упродовж 15 червня окупанти завдали три ракетних та 47 авіаційних ударів. Також ворог здійснив понад 4000 обстрілів по позиціях наших військ та населених пунктах.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Генерального штабу ЗСУ.

Загалом протягом минулої доби на різних напрямках фронту відбулося 118 бойових зіткнень, а від початку поточної доби вже відбулося 41 бойове зіткнення. Загарбники майже 500 разів обстріляли позиції наших військ та населені пункти.

Якою є ситуація на фронті

  • На Харківському напрямку ворог безуспішно атакував підрозділи Сил оборони в районі Вовчанська.
  • Також не мав успіху штурм загарбників на Лиманському напрямку. Втрат позицій не допущено.
  • На Сіверському напрямку ворог проявляє активність. Тут від початку доби вже відбулося п’ять бойових зіткнень. Поблизу Роздолівки та Верхньокам’янського українські захисники відбили по одній атаці противника. У районі Роздолівки активність ворога зберігається — ще три бойових зіткнення продовжуються.
  • За сьогодні на Покровському напрямку окупанти здійснили вже 18 спроб прорвати наші оборонні рубежі неподалік Новоолександрівки, Євгенівки, Сокола та Уманського. Дев’ять атак відбито підрозділами Сил оборони, ще стільки ж — тривають. Ситуація напружена. Українські воїни вживають заходів щодо стабілізації обстановки та недопущення просування російського агресора в глибину нашої території.
  • На Курахівському напрямку відбито штурмову дію окупантів поблизу Парасковіївки, ще один бій триває біля Красногорівки. Ситуація під контролем Сил оборони, ворог успіху не має.
  • На Времівському напрямку сім спроб ворога наблизитися до наших позицій у районах Водяного та Урожайного успіху не мали. Втрат позицій не допущено.
  • Також невдачі зазнали дві штурмові дії російських окупантів поблизу Малої Токмачки та Роботиного на Оріхівському напрямку.
  • На решті напрямків ворог активних бойових дій не проводив. Ситуація без змін.

Нагадаємо, упродовж 15 червня українські військові знищили ще 1160 загарбників, 58 артсистем та шість бронемашин.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях планують вимикати у нічний час вуличне освітлення
У Чернівцях з 1 липня можуть запровадити спеціальний режим роботи зовнішнього освітлення. Про це йдеться у проєкті рішення виконавчого комітету Чернівецької міської ради, пише С4. У проєкті...
Війна
24.06
13:47
На Буковині ще одна релігійна громада перейшла в підпорядкування ПЦУ
Релігійна громада в селі Данківці Дністровського району приєдналася до Православної церкви України. Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку Чернівецько-Буковинської єпархії ПЦУ. ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано