За добу ворог понад 3000 разів обстріляв позиції наших військ та населені пункти: головне зі зведення Генштабу

Пошук
UA EN

За добу ворог понад 3000 разів обстріляв позиції наших військ та населені пункти: головне зі зведення Генштабу

Війна
18.06
10:40

Поділись новиною:

Упродовж 17 червня окупанти завдали три ракетних та 49 авіаційних ударів. Також ворог здійснив понад 3000 обстрілів по позиціях наших військ та населених пунктах.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Генерального штабу ЗСУ.

Фото: 23 окрема механізована бригада / Facebook-сторінка Генштабу ЗСУ

Унаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення.

Водночас Повітряні сили та ракетні війська й артилерія Сил оборони України уразили 13 районів зосередження особового складу та озброєнь і військової техніки противника.

Загалом протягом минулої доби на різних напрямках фронту відбулося 136 бойових зіткнень.

Від початку цієї доби по всій лінії фронту вже відбулися 33 бойові зіткнення. Російський агресор завдав два авіаційні удари із застосуванням чотирьох керованих авіабомб, задіяв 20 дронів-камікадзе, вчинив близько 600 обстрілів позицій наших військ та населених пунктів.

Якою є ситуація на фронті

  • На Харківському напрямку зараз тривають дві атаки окупантів у районі Вовчанська. Ситуація контрольована.
  • На Куп’янському напрямку від початку доби відбуваються чотири бойові зіткнення, зокрема поблизу Степової Новоселівки, Піщаного та Берестового. Ситуація під контролем наших захисників.
  • На Лиманському напрямку дві атаки противника поблизу населених пунктів Макіївка та Терни були безуспішними. Ще два бої продовжуються в районі Греківки.
  • На Сіверському напрямку від початку доби найгарячіше — тут уже відбулося дев’ять боєзіткнень. Зокрема, успішно відбито вісім спроб окупантів просунутися поблизу Верхньокам’янського, Виїмки та Роздолівки. У районі населеного пункту Виїмка бойове зіткнення триває.
  • На Краматорському напрямку противник не припиняє спроб просунутися до мікрорайону «Новий» міста Часів Яр, де на даний час відбувається бій.
  • Напружена ситуація на Покровському напрямку, де російський агресор намагається вклинитися в нашу оборону Новоолександрівки, Євгенівки та Новоселівки Першої. Ситуація під контролем Сил оборони України.
  • На Времівському напрямку наші оборонці дали відсіч одній штурмовій дії росіян — поблизу населеного пункту Новодарівка. Бій біля Урожайного триває.
  • На Оріхівському напрямку невдачею завершилася атака російських загарбників у районі Новоданилівки.

На решті напрямків обстановка суттєвих змін не зазнала.

Нагадаємо, протягом 17 червня українські військові знищили ще 1230 загарбників, 32 артсистеми, 20 бронемашин та 16 танків.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях ремонтують два водопроводи: на якому етапі роботи
Частина Чернівців у районі вулиці Героїв Майдану залишилась без води через прогнилу трубу. Десять метрів водогону, на якому часто виникали витоки, замінили. Він забезпечував водою жителів центральної...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на вересневу сесію (фоторепортаж)
У четвер, 26 вересня, у ратуші відбулося чергове сесійне засідання Чернівецької міської ради. На порядку денному – майже пів сотні питань. Засідання розпочалося пізніше, аніж планувалося, оскільки в ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано