Художниця, яка намалювала обкладинку до книги «Величне століття», відкрила в Чернівцях персональну виставку (фоторепортаж)

Пошук
UA EN

Художниця, яка намалювала обкладинку до книги «Величне століття», відкрила в Чернівцях персональну виставку (фоторепортаж)

Культура
20.08
13:50

Поділись новиною:

Персональну виставку картин Наталії Моржук презентували у «Вернісажі» на вулиці Ольги Кобилянської.

Художниця народилася у Вижниці, однак уже багато років живе то в Італії, то в Україні. Уже з п’ять років навчалась у художній школі, відтак закінчила Вижницький коледж образотворчого мистецтва. А загалом у мистецтві вже 40 років.

«Життя привело мене до Риму, де я живу вже багато років. Там теж працюю художницею, з дітьми займаюся мистецтвом. Брала участь у спільних виставках у Маямі, містах Нью-Йорк, Лос-Анджелес, у Римі, Венеції. А цю персональну ювілейну виставку зробила до свого 45-річчя», — каже художниця.

Що цікаво, мисткиня у 2016 році виграла конкурс на кращу обкладинку книги за мотивами відомого турецького серіалу «Величне Століття». Багато акторів цієї популярної серед українців телеепопеї про Сулеймана й Роксолану мають портрети Наталії Моржук.

«На своїй персональній ювілейній виставці я представила понад 30 своїх робіт — від портретів до графіки. Це картини різних життєвих етапів. Втішена, що знайшла нарешті свій стиль і з радістю сьогодні презентую його вам», — розповіла художниця.

Персональна виставка Наталії Моржук триватиме до 2 вересня.

Фоторепортаж: Тарас Піц

Нагадаємо, раніше ми писали, що до 33-ї річниці Незалежності України в Чернівцях відкрили виставку відомих буковинських митців.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано