Хотів купатися: на Буковині у Дністрі зник 37-річний чоловік (оновлено)

Пошук
UA EN

Хотів купатися: на Буковині у Дністрі зник 37-річний чоловік (оновлено)

Поділись новиною:

Рятувальники шукають у Дністрі 37-річного чоловіка, який учора пірнув у воду і зник безвісти.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Зазначається, що по обіді 27 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення, що при на поромній переправі через річку Дністер вирішив скупатись, стрибнув у воду і пропав з поля зору 37-річний чоловік. Подія сталася у селі Перебиківці Клішковецької громади.

До пошуків зниклого на річці залучили рятувальників 7 державної пожежно-рятувальної частини та фахівців групи водолазних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення, а також правоохоронців.

«Рятувальники обстежили 1,5 км русла річки Дністер та 800 кв. м дна водойми. З настанням темної пори доби, пошуки призупинили. Поблизу місця зникнення чоловіка надзвичайники розгорнули пост спостереження», – повідомляють у ДСНС.

Уранці 28 червня рятувальники з правоохоронцями продовжили пошуки. Наразі буковинця ще не знайшли.

Оновлено: у головному управлінні ДСНС України у Чернівецькій області повідомили, що тіло 37-річного буковинця знайшли місцеві мешканці за 20 км від Перебиківців, де той зник.

Нагадаємо, 12 червня у Дністрі потонуло двоє підлітків. Тіло першого знайшли у той же день, а пошуки другого тривали майже дві доби. За цим фактом правоохоронці розпочали розслідування. Відомо, що на річку дітей повів вчитель.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині двоє цивільних напали на прикордонників: одного з порушників застрелили
Уночі 29 червня на українсько-румунському кордону сталася сутичка між прикордонниками та цивільними, внаслідок чого один із нападників загинув. Про це журналістам С4 повідомив помічник начальника ...
Війна
30.06
15:34
Депутати Чернівецької міської ради провели червневе засідання: які рішення ухвалили (фото)
У четвер, 27 червня, депутати міської ради Чернівців зібралися на чергове засідання. На порядку денному – майже 40 питань. С4 розповідає, які важливі рішення вже встигли розглянути та ухвалити деп...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано