Хліб ціною життя: на замінованих українських полях підриваються трактористи

Пошук
UA EN

Хліб ціною життя: на замінованих українських полях підриваються трактористи

05.06
13:52

Поділись новиною:

З початком сільськогосподарських робіт у різних областях України фермери ризикуючи життям працюють на замінованих полях та підриваються.Про нещасні випадки під час польових робіт повідомляють у ДСНС України.

Найскладніша ситуація на Донбасі, його територія перетворилася на суцільне мінне поле, на розмінування якого підуть роки. Тому з початком весняних робіт на полях зросла кількість нещасних випадків.

В Київській області російські загарбники залишили після себе на полях міни, так інформацією ДСНС в кінці травня в Макарівському районі в полі на тракторі підірвався тракторист.В Чернігівській області ситуація не краща, так, в середині травня поблизу села Мажугівка тракторист наїхав на міну. Чоловік зазнав значних поранень, з травматичною ампутацією нижньої кінцівки його доставили до Чернігівської обласної лікарні.

Ще один нещасний випадок на Чернігівщині стався 23 травня.Рятувальники ведуть активну роботу з розмінування та знешкодження вибухонебезпечних предметів. За інформацією ДСНС з початку військового вторгнення РФ знешкоджено 127 тис. 393 вибухонебезпечні предмети, у тому числі 1 тис. 983 авіаційні бомби. Обстежено територію площею 28 тис. 714 га.

Читайте також:

Мобілізація в Україні: Міноборони роз’яснило основні зміни, передбачені новим законом
Відстрочки, порядок бронювання та базова військова підготовка – ці та інші зміни, передбачені новим законом про мобілізацію, наберуть чинність вже з 18 травня. Про це пише С4 з посиланням на Мініс...
Війна
24.04
14:42
На Буковині у двох пунктах пропуску пасажирські автобуси зможуть обирати час перетину кордону
З 24 квітня на пунктах пропуску з Молдовою буде можливість обрати час перетину кордону у межах послуги «єЧерга». Про це пише С4 з посиланням на Міністерство відновлення України. Можливість ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано