Вступна кампанія 2024: які терміни подачі документів та коли зарахують на навчання

Пошук
UA EN

Вступна кампанія 2024: які терміни подачі документів та коли зарахують на навчання

Поділись новиною:

В Україні нині триває складання випускниками Національного мультипредметного тесту, на основі якого вже у липні абітурієнти зможуть подавати свої заяви у заклади вищої освіти. Вступна кампанія цьогоріч традиційно почнеться 1 липня.

Про це на брифінгу в Media Center Ukraine сказав заступник міністра освіти та науки України Андрій Вітренко.

За його словами, всі абітурієнти вже 1 липня зможуть зареєструвати свої електронні кабінети, які, як і торік, є основним інструментом вступу до ЗВО.

«Прийом заявки, документів розпочинається з 19 липня і триває до 18:00 31 липня. Якщо абітурієнти вступають на творчі спеціальності, то творчі конкурси для вступу на бюджетну форму навчання будуть з 3 липня по 18:00 10 липня, а на умовах контракту – з 3 липня до 18:00 25 липня», – сказав Вітренко.

Рейтингові списки абітурієнтів, зауважив посадовець, мають бути оприлюднені не пізніше 5 серпня. Зарахування на бюджетну форму навчання відбудеться 10 серпня, а зарахування на контракт буде продовжено до 31 жовтня 2024 року. Робота електронних кабінетів, тобто повне завершення вступної кампанії цього року планується 31 жовтня 2024 року.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у 2024 році у школах Чернівецької громади є понад 1300 випускників.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях відбулися урочистості до Дня міста (фоторепортаж)
Чернівці у першу суботу жовтня відзначають День міста. Цьогоріч святкують 616-ту річницю з дня першої писемної згадки про Чернівці. З цієї нагоди у Культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука ...
Міський голова Роман Клічук привітав чернівчан із Днем міста (відео)
Привітання міського голови Романа Клічука з Днем міста Чернівців. «Дорогі чернівчани! Кожен куточок наших славних Чернівців дихає історією великої культури, багатовікових традицій та людських доль...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано