ВПО в Чернівцях можуть отримати пільгову транспортну картку для безоплатного проїзду

Пошук
UA EN

ВПО в Чернівцях можуть отримати пільгову транспортну картку для безоплатного проїзду

Поділись новиною:

Внутрішньо переміщені особи, як проживають у Чернівцях можуть отримати пільгову транспортну картку. Вона дає право безкоштовно пересуватися комунальним транспортом міста.

Про це інформує С4 з посиланням на Чернівецьке тролейбусне управління.

Заявку на виготовлення пільгової транспортної картки можуть подати внутрішньо переміщені особи, які зареєстровані на території Чернівецької міської територіальної громади.

Онлайн зробити це можна за цим посиланням або особисто, у центральному відділенні ЦНАПу за адресою вул. Героїв Майдану, 7. Із собою треба мати паспорт, ідентифікаційний код, пільгове (пенсійне) посвідчення та довідку ВПО.

Після чого має надійти смс-повідомлення або дзвінок про готовність транспортної картки «Пільгова».

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що з 1 серпня в комунальних автобусах міста Чернівці більше не прийматимуть готівку.

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано