Ворог вгатив по дамбі на Донеччині: є загроза підтоплення навколишніх населених пунктів

Пошук
UA EN

Ворог вгатив по дамбі на Донеччині: є загроза підтоплення навколишніх населених пунктів

Війна
26.05
09:50

Поділись новиною:

Уночі російські терористи завдали чергового ракетного та авіаційного ударів «шахедами» по Україні. Загалом рашисти запустили 17 ракет різних типів та 31 ударний дрон.

Про це повідомляє С4 з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Фото: Донецька ОВА

За даними Генштабу, цього разу противник змістив напрямок удару на Схід, атакуючи об’єкти критичної інфраструктури та об’єкти Сил оборони України.

Сили протиповітряної оброни знищили 10 крилатих ракет Х-101/х-555, 23 ударних дрони Shahed та 2два БпЛА оперативно-тактичного рівня.

Водночас упродовж минулої доби противник завдав чотири ракетних удари. Є влучання ракетою із С-300 по дамбі в районі Карлівки Донецької області. Внаслідок цього є велика загроза підтоплення інших населених пунктів, що поруч.

Крім того, ворог завдав 55 авіаційних ударів. Зокрема, було застосовано 36 іранських ударних БпЛА Shahed – усі ці повітряні цілі були знищено. Зафіксовано і 19 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

У Генштабі попереджають, шо ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках – протягом минулої доби відбулось 22 бойових зіткнення.

Авіація Сил оборони завдала п’ять ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника. Також, минулої доби нашими захисниками збито ворожий літак Су-25.

Українські ракетники та артилеристи уразили пункт управління, зенітно-ракетний комплекс, два райони зосередження живої сили, один склад боєприпасів, одну радіолокаційну станцію та два артилерійських підрозділи на вогневих позиціях.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що з російського полону 25 травня визволили двох буковинців.

Читайте також:

Чернівчан попередили про нічні обмеження водопостачання: коли не буде води
У Чернівцях протягом двох ночей на вихідних не буде води. Про це пише С4 з посиланням на КП «Чернівціводоканал». Так, води не буде у суботу, 19 жовтня, з 22:00 до 8:00, а також у неділю, 20...
З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано