Воїна з Сокирянщини нагородили почесною відзнакою за захист України

Пошук
UA EN

Воїна з Сокирянщини нагородили почесною відзнакою за захист України

Війна
27.02
12:14

Поділись новиною:

Буковинця Віталія Іваненка нагородили відзнакою «Захисник рідної землі» за мужність при обороні України і відсіч російських окупантів.

Про це повідомили у Сокирянській міській раді, інформує С4.

Мужні оборонці України продовжують давати відсіч російським окупантам. Серед них – чимало і наших земляків, які удостоєні подяк та нагород за свою сумлінну службу Батьківщині.

Один із таких відважних захисників – Віталій Петрович Іваненко, вихідець із села Василівка, який разом із сім’єю проживає у селі Коболчин. Захисника, зокрема, відзначили знаком «Захисник рідної землі».

Військовослужбовець бореться із ворогами з перших днів повномасштабного вторгнення росії. На фронт чоловік пішов не очікуючи повістки. До війни працював у сфері будівництва.

Раніше ми писали про те, що військовослужбовець із Буковини Олег Лакуста отримав звання «Герой України» із врученням ордена «Золота Зірка». Його особисто нагородив Президент України Володимир Зеленський на Софійській площі в Києві.

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано