Вкрав товар на понад 16 тис. грн: на Буковині судитимуть неповнолітнього хлопця

Пошук
UA EN

Вкрав товар на понад 16 тис. грн: на Буковині судитимуть неповнолітнього хлопця

Поділись новиною:

У Чернівецькій області судитимуть 16-річного хлопця, який обвинувачується в крадіжці. 20 березня буковинець вкрав товар на понад 16 тисяч гривень із продуктового магазину в селі Панка.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

У відомстві зазначають, що слідчі поліції зібрали достатню кількість доказів протиправної діяльності хлопця, який проник до приміщення крамниці та таємно викрав товарів на загальну суму понад 16 тисяч гривень. За цим фактом поліцейські завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт відносно порушника для розгляду до суду.

20 березня поточного року до поліції надійшло повідомлення про крадіжку з продуктового магазину в селі Панка Чернівецького району. Невідома особа шляхом пошкодження замка вхідних дверей проникла до приміщення крамниці, звідки викрадала продукти харчування, тютюнові вироби та алкогольні напої. Сума збитків завдана заявникові складає понад 16 тисяч гривень.

У результаті проведених поліцейських заходів співробітники відділення № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції встановили особу порушника. Ним виявився 16-річний житель села Комарівці.

Слідчі поліції зібрали достатньо доказів протиправної діяльності хлопця та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Буковинцю інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Раніше ми писали, що перед судом постане 39-річний буковинець, який намагався перевезти до сусідньої Румунії понад тисячу пачок незаконно виготовлених цигарок.

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано