Вкрала гаманці та сумки із грошима на майже 50 тис. грн: на Буковині поліцейські повідомили про підозру грабіжниці

Пошук
UA EN

Вкрала гаманці та сумки із грошима на майже 50 тис. грн: на Буковині поліцейські повідомили про підозру грабіжниці

Поділись новиною:

Поліцейські на Буковині повідомили про підозру 33-річній жінці, яка крала гаманці та сумки із грошима на Калинівському ринку. Порушниця награбувала майна на майже 50 тисяч гривень.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Як зазначають у поліції, протягом квітня-травня цього року до правоохоронців надійшли два повідомлення від приватних підприємниць про те, що невідома особа викрала в них із контейнерів «Калинівського ринку» гаманці та сумки із грошима.

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження та встановили особу порушниці. Нею виявилася 33-річна жителька Івано-Франківської області. Наразі їй повідомили порушниці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частини 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Також правоохоронці вилучили речові докази протиправної діяльності жінки. Нині триває досудове розслідування.

Жінці загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що 9 листопада, шестеро буковинців втрапили на гачок аферистів і втратили понад 225 тисяч гривень.

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано