Вилучили наркотики на майже мільйон гривень: буковинцю повідомили про підозру

Пошук
UA EN

Вилучили наркотики на майже мільйон гривень: буковинцю повідомили про підозру

Поділись новиною:

У Чернівецькій області правоохоронці виявили чоловіка, який продавав наркотики через Telegram-канал. У нього вилучили психотропні речовини на загальну суму майже мільйон гривень.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Поліцейські з’ясували, що 27-річний житель Чернівецького району в одному месенджері створив інтернет-магазин із продажу наркотичних засобів та психотропних речовин. Асортимент крамниці здебільшого складався з канабісу, кокаїну, амфетаміну, диметоксифенетиламіну, alfa-PVP, метилендіоксиметамфетиміну, марок ЛСД, броламфетаміну тощо. У подальшому буковинець залишав на території міста Чернівці так звані «закладки», а своїм покупцям скидав геодані їхнього розташування.

Правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцем проживання, а також у транспортному засобі зловмисника, під час яких виявили сховані наркотичні засоби та психотропні речовини.

Поліцейські загалом вилучили в буковинця:

  • майже 200 зіп-пакетів з амфетаміном;
  • кілограм канабісу;
  • понад 150 пігулок МДМА (метилендіоксиметамфетамін);
  • понад 60 марок ЛСД;
  • майже 180 марок броламфетаміну;
  • 250 зіп-пакетів із психотропною речовиною PVP;
  • поліетиленові пакети із желейною речовиною MDMB-4en-PINACA.

Усе вилучене працівники поліції направили на експертизи до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, результати яких засвідчили, що речовини та засоби є наркотичними у великих і особливо великих розмірах.

Крім цього, поліцейські встановили, що буковинець також утримував та надавав охочимкімнату для вживання наркотиків.

Наразі слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 і 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 1 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині чотирьох людей підозрюють у розповсюдженні наркотиків на території області.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано