Вилучили 13 тисяч пачок цигарок: на Буковині викрили контрабандиста

Пошук
UA EN

Вилучили 13 тисяч пачок цигарок: на Буковині викрили контрабандиста

Поділись новиною:

У Чернівецькій області правоохоронці викрили контрабандиста. У чоловіка вилучили 13 тисяч пачок цигарок без марок акцизного збору.

Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Вказується, що 15 жовтня цього року під час патрулювання прикордонної лісосмуги поліцейський офіцер Красноїльської громади разом із дільничним офіцером поліції і співробітниками 31 Чернівецького прикордонного загону виявили рух чоловіка, який переносив картонні ящики.

«Помітивши правоохоронців, чоловік почав тікати в сторону держаного кордону, залишивши ящики. Однак втекти йому не вдалось, правоохоронці затримали чоловіка та встановили його особу. Ним виявився 21-річний житель Красноїльська. Як з’ясувалось, фігурант у незаконний спосіб переміщував підакцизні товари — контрабандні сигарети», — йдеться в повідомлені поліції.

Під час огляду місця події працівники територіального управління БЕБ у Чернівецькій області вилучили 13 000 пачок тютюнових виробів без марок акцизного збору.

Щодо чоловіка склали адмінматеріали за ст. 204–1 (Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Наразі правоохоронці також встановлюють інших осіб, причетних до незаконної діяльності.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Буковині викрили групу людей, яка незаконно ввезла в Україну товари відомих брендів на майже 6 млн грн.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях розповіли про черговий фестиваль комедії «Золоті оплески Буковини» і представили нову виставу (фото)
У Драмтеатрі Кобилянської відбулася пресконференція з нагоди 16 фестивалю комедії «Золоті оплески Буковини», що відбуватиметься в Чернівцях із 23 по 27 жовтня. «Ми дуже пережив...
У Чернівцях з 18 жовтня почнуть опалювати житлові будинки
Чернівецька міська рада вирішила почати опалювальний сезон для населення з 18 жовтня. Про це повідомив заступник міського голови Василь Зазуляк, пише С4. За його словами, рішення ухвалили н...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано