Вилікував понад 10 тисяч дітей: медик з Буковини отримав звання «Заслужений лікар України»

Пошук
UA EN

Вилікував понад 10 тисяч дітей: медик з Буковини отримав звання «Заслужений лікар України»

Поділись новиною:

Президент України присвоїв лікарю з Буковини Михайлу Гнатюку звання «Заслужений лікар України».

Про це йдеться в Указі Президента №478/2024, пише С4.

Михайло Гнатюк – завідувач кардіоревмоонкогематологічного відділення ОКНП «Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня».

На сторінці лікарні у Facebook зазначили, що за понад 20 років роботи Михайло Гнатюк вилікував понад 10 тисяч дітей. Серед пацієнтів були й ті, від яких відмовилися у закордонних клініках.

«Він постійно впроваджує нові методи лікування та співпрацює з провідними клініками України й іноземними колегами. Він – знаний фахівець далеко за межами нашої країни й завдяки цьому, з початком повномасштабного вторгнення, зумів відправити на лікування до Італії, Бельгії, Німеччини та Ізраїлю дітей як з Буковини, так і з регіонів, охоплених активними бойовими діями», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Президент України Володимир Зеленський призначив довічну державну стипендію заслуженому лікарю із Чернівецької області Віктору Бачинському. 

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях розпочинають опалювальний сезон: кому подаватимуть тепло першочергово
У Чернівецькій громаді розпочинають опалювальний період 2024–2025 років. Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету Чернівецької міської ради, пише С4. Згідно з проєктом ...
Частина Чернівців тимчасово залишиться без води: на яких вулицях обмежать постачання
На розі вулиць Запорізька і Сторожинецька комунальники планують замінити ділянку магістрального водопроводу. У зв’язку з цим без води 8 жовтня залишаться понад пів сотні вулиць. Про це пише С4 з п...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано