Військового з Буковини посмертно відзначено орденом «За мужність» ІІІ ступеня

Пошук
UA EN

Військового з Буковини посмертно відзначено орденом «За мужність» ІІІ ступеня

Війна
26.04
11:15

Поділись новиною:

Військовослужбовця з Буковини посмертно відзначено орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Полеглий на війні Корнеліу Топорець є уродженцем села Несвоя Мамалигівської громади.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної ради.

У Чернівецькій облраді повідомляють, що згідно з Указом Президента, воїна нагородили за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Боєць Корнеліу Топорець був солдатом військової частини А3029. Загинув 30 квітня 2022 року від осколкового поранення. Йому було 23 роки. Похований у рідному селі 15 травня.

Раніше ми писали, що військових із Кельменецької територіальної громади відзначили державними нагородами України. Відзнаки отримав старший солдат Юрій Гладчук та молодший сержант Сергій Присакар.

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано