Віддав життя за Україну: у Чернівцях попрощалися з колишнім депутатом міськради Дмитром Сірманом

Пошук
UA EN

Віддав життя за Україну: у Чернівцях попрощалися з колишнім депутатом міськради Дмитром Сірманом

Війна
07.08
19:56

Поділись новиною:

У середу, 7 серпня, у Чернівцях прощалися зі старшим солдатом Дмитром Сірманом. Громадського діяча, депутата Чернівецької міської ради кількох скликань, який з перших днів повномасштабної війни боронив Україну, провели в останню путь на Садгірському кладовищі.

Загинув військовослужбовець Дмитро Сірман 3 серпня у боях з російськими окупантами на Куп’янському напрямку. Пішов на фронт добровольцем з початком повномасштабного вторгнення.

«Дмитро Онуфрійович прибув до нас як доброволець. У жовтні він готувався до звільнення, йому мало б виповнитися 60 років. Проходив свою службу на Запоріжжі, потім на Харківському напрямку. Це велика втрата для нас, тому що він був людиною енергійною, добросовісною. Наскільки мені відомо, він виконував завдання із забезпечення зв’язку і загинув чи через розвідувально-диверсійну групу, яка напала на них, чи то через обстріл», – каже підполковник, командир 22-го стрілецьуого батальйону Вадим Петляк. 

«З Дмитром Онуфрійовичем я дуже давно знайома. Це чуйна, ввічлива, привітна людина. Навіть дотепер я не вірю, що він загинув. Я просто не вірю, що це трапилось. Тому що він завжди був на позитиві. Останній раз був у відпустці буквально три тижні тому», – говорить подруга сім’ї загиблого Адріана Кравчук.

Дмитру Сірману 1 жовтня мало б виповнитися 60 років.

Нагадаємо, 7 серпня у селі Ленківці прощалися з полеглим на війні солдатом Максимом Гуйваном.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано