Відчути літо посеред зими: Національний парк «Черемоський» створив віртуальний тур

Пошук
UA EN

Відчути літо посеред зими: Національний парк «Черемоський» створив віртуальний тур

Культура
30.01
17:58

Поділись новиною:

Національний природний парк «Черемоський» створив віртуальну подорож його територією. Під час туру можна не лише побачити краєвиди буковинських Карпат, а й дізнатися інформацію про об’єкти.

Про це пише С4 з посиланням на сторінку парку у Facebook.

Під час подорожі пропонують увімкнути звук, щоб послухати спів пташок і почути звуки природи. Панорами можна обертати, збільшувати, переходити з однієї точки на іншу. На деяких об’єктах розміщені інформаційні довідки для того, аби більше дізнатися про унікальні архітектурні й природні пам’ятки, збережені на території парку.

Побачити під час 3D-подорожі можна гору Томнатик, долину Сарати, урочище Жупани, озеро Буковинське Око, Тораківську скелю, побувати у колибі вівчарів, церкві у селі Шепіт, музеї Юрія Федьковича.

Реалізував проєкт НПП «Черемоський» разом з Франкфуртським зоологічним товариством.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Нацпарку «Черемоський» облаштували центр для утримання та лікування диких звірів, які потребують реабілітації. Після допомоги «пацієнтів» випускатимуть у дику природу.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Кількість випадків зростає: на Буковині за тиждень виявили понад 4,5 тисячі хворих на ГРВІ
З 21 по 27 жовтня у Чернівецькій області зафіксували 4569 випадків гострих респіраторних вірусних інфекцій, з яких 2932 хворих – діти. Захворюваність, як порівняти з попереднім тиждень, збільшилася н...
«Не мовчи, полон вбиває»: у Чернівцях провели чергову акцію на підтримку військовополонених (фото)
У Чернівцях на Центральній площі біля пам’ятника Т. Шевченку відбулася щотижнева акція «Не мовчи, полон вбиває» на підтримку військовополонених та зниклих безвісти. Люди тримали в руках плакати та тр...
Війна
27.10
18:30
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано