Вдарив ножем у груди: буковинця підозрюють у замаху на вбивство матері

Пошук
UA EN

Вдарив ножем у груди: буковинця підозрюють у замаху на вбивство матері

Поділись новиною:

Чернівчанин хотів позбавити життя власну матір. Він двічі завдав ножових поранень жінці і втік з місця події. Правоохоронці знайшли підозрюваного і затримали злочинця.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Зокрема, уночі 4 червня до поліції надійшло повідомлення від 59-річного чернівчанина про нанесення ножових поранень його 57-річній дружині.

На місці події поліцейські встановили, що 31-річний чернівчанин хотів позбавити життя власну матір. Він зайшов до її кімнати та завдав їй два удари ножем в грудну клітку. Після скоєного злочину порушник втік з місця події.

Потерпілу із тілесними ушкодженнями медики госпіталізували до лікарні швидкої медичної допомоги.

Поліцейські оперативно встановили місцеперебування зловмисника та затримали його. Речові докази правоохоронці вилучили та направили до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення необхідних експертиз.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили буковинцю про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 3 статті 15 (Замах на злочин) та частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про обрання порушнику запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 25 травня у Чернівцях затримали підозрювану в убивстві свого товариша.

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано