Вдарила співмешканця ножем у спину: чернівецькі поліцейські повідомили жінці про підозру

Пошук
UA EN

Вдарила співмешканця ножем у спину: чернівецькі поліцейські повідомили жінці про підозру

Поділись новиною:

У Чернівцях поліцейські затримали 35-річну жінку, яка під час суперечки поранила ножем свого 46-річного співмешканця. За такі дії підозрюваній загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Інцидент трапився уночі, 20 серпня, тоді на спецлінію «102» надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію чернівчанина із проникаючим ножовим пораненням спини.

Працівники поліції, які оперативно прибули на місце події, з’ясували, що того вечора між 46-річним чоловіком та його 35-річною співмешканкою виник конфлікт, під час якого жінка схопила ніж та нанесла буковинцю удар ножем у спину.

З місця вчинення злочину правоохоронці вилучили низку речових доказів, які направили до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення необхідних експертиз.

Також поліцейські затримали порушницю в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання ГУНП.

Окрім цього, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури вже повідомили фігурантці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

За клопотанням поліцейських суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Нині триває досудове розслідування.

Нагадаємо, на Буковині викрили двох чоловіків, які підозрюються в браконьєрстві.

Читайте також:

Головного тренера «Буковини» Валерія Кривенцова відсторонили з посади
Валерія Кривенцова відсторонили з посади головного тренера футбольного клубу «Буковина». Про це повідомили у Telegram футбольного клубу, пише С4. Фото: ФК «Буковина» Причину відсторонення «Б...
Спорт
22.10
11:45
У гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 в Чернівцях завершують капремонт дворового покриття (фото)
У Чернівецькій гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 завершують капітальний ремонт дворового покриття. Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Романа Кліч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано