В уряді розповіли, чи буде індексація пенсій у наступному році

Пошук
UA EN

В уряді розповіли, чи буде індексація пенсій у наступному році

Поділись новиною:

Кабінет Міністрів України планує у 2024 році здійснити чергову індексацію пенсій. Втім в уряді не гарантують збільшення виплат через активні воєнні дії.

Про це в інтерв’ю «Укрінформу» розповіла міністерка соціальної політики Оксана Жолнович, пише С4.

8

За її словами, індексація пенсій – це вимога, яка визначена законом, незважаючи на те, що під час воєнного стану її дозволено не проводити.

«Цьогоріч ми її зробили. Наступного року намагатимемося також, але складно сказати, що чекатиме нас на початку весни після ще однієї складної зими. Тому поки що плануємо, а життя покаже», – сказала Жолнович.

Також міністерка зауважила, що у 2024 році розміри призначених виплат буде збережено й не зменшуватимуться.

«Намагатимемося збільшити допомоги з бідності, але відсоток цього збільшення, звісно, залежить від перемовин із нашими міжнародними партнерами. Пенсії також гарантовано виплачуватимуться, як і зараз», – додала посадовиця.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в уряді пояснили, чи враховується допомога на дитину у дохід сім’ї для призначення субсидій.

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано