В Україні запрацював портал, у якому громадяни можуть подавати онлайн-заяви на соціальні послуги

Пошук
UA EN

В Україні запрацював портал, у якому громадяни можуть подавати онлайн-заяви на соціальні послуги

Поділись новиною:

В Україні запустили Соціальний вебпортал електронних послуг. У ньому громадяни зможуть подавати онлайн-заяви на отримання соціальних послуг.

Про це пише С4 із посиланням на сайт Урядового порталу.

Фото: freepik.com

«Подати заяву на отримання соціальних послуг можна в особистому кабінеті Соціального порталу Мінсоцполітики за посиланням. Тобто звертатися до найближчого органу соціального захисту населення в громаді необов’язково — достатньо скористатися порталом. Там також можна залишити повідомлення про людину або сім’ю, яка потребує соціальної підтримки, та відстежувати статус звернень», — йдеться на сайті.

За словами заступника Міністра соцполітики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Костянтина Кошеленка, соціальні послуги — це лише перший етап розвитку Соціального порталу. Надалі функціонал наповнюватимуть. Зокрема, у планах — доповнити його можливістю подавати заяви на призначення соціальних допомог.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що деякі переселенці з 1 жовтня можуть залишитися без виплат.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковину прибув ще один евакуаційний потяг із Донеччини
Ввечері 29 вересня в Чернівці з Донеччини прибули 55 людей, серед яких семеро дітей, люди похилого віку та з інвалідністю. Їх на Буковину доправили евакуаційним потягом. Про це інформує С4 із поси...
Війна
29.09
22:45
Чернівецький міський голова Роман Клічук на Сумщині передав військовим броньовані автівки
Міський голова Чернівців разом зі своїм заступником Василем Зазуляком відвідали військових у Сумській області. Про це пише С4 з посиланням на допис Романа Клічука у Facebook. Там посадовці ...
Війна
29.09
19:57
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано