В Україні запрацював Єдиний реєстр зброї

Пошук
UA EN

В Україні запрацював Єдиний реєстр зброї

Поділись новиною:

Із 23 червня в Україні запрацював Єдиний реєстр зброї. Відтепер процедура отримання дозволів на реєстрацію зброї буде спрощена, а громадяни зможуть легко отримувати інформацію про її реєстрацію.

Про це інформує С4 із посиланням на керівника МВС Ігоря Клименка.

«Єдиний реєстр зброї передбачає також створення Електронних кабінетів. Тож українці зможуть отримати послугу, не виходячи з дому, без відвідування органу Нацполіції, шляхом подачі документів через «Єдине вікно громадянина» або в магазині з продажу зброї», — повідомив Клименко на своїй Facebook-сторінці.

У МВС також створили створили додаткові канали зв’язку з громадянами щодо таких нововведень. Звернутися за більш детальною інформацією можна до:
Контакт-центру Єдиного реєстру зброї: 044–33–44–035 або чат-бота ЄРЗ в Telegram.

Нагадаємо, у Чернівецькій області відкрили Офіс соціальної підтримки військовослужбовців та членів їхніх сімей. Центр запрацював у холі Департаменту соціального захисту населення Чернівецької ОВА на вулиці Головній, 245.

Читайте також:

З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Вилучили 13 тисяч пачок цигарок: на Буковині викрили контрабандиста
У Чернівецькій області правоохоронці викрили контрабандиста. У чоловіка вилучили 13 тисяч пачок цигарок без марок акцизного збору. Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернів...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано