В Україні відзначають День танкових військ

Пошук
UA EN

В Україні відзначають День танкових військ

Війна
14.09
12:18

Поділись новиною:

Щороку 14 вересня свій професійний день відзначають військовослужбовці танкових військ України.

Про це повідомляє С4.

День танкових військ — це професійне свято, яке встановлене Указом Президента України №574/2023 від 9 вересня 2023 року.

Свято започаткували, ушановуючи мужність та героїзм воїнів-танкістів, виявлені в боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність України, а також із метою започаткування нових військових традицій.

Зі святом танкістів привітав Президент України Володимир Зеленський.

«Українські танкові підрозділи своїм професіоналізмом досягають високих результатів у стійкій обороні, успішних контратаках, точному вогні, знищенні ворога та його техніки», — написав глава держави у своєму Telegram.

До привітань також долучився і Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

«Наші воїни-танкісти володіють передовим досвідом ведення бойових дій в умовах війни нового типу й чи не увесь світ бажає перейняти цей досвід. Адже нині використовується нова тактика застосування бронетехніки з урахуванням ефективної протидії ворожим fpv-дронам та іншим безпілотним засобам», — йдеться в дописі Головнокомандувача у Facebook.

Нагадаємо, 7 вересня в Україні відзначали День воєнної розвідки.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано