В Україні пришвидшать розшук зниклих безвісти: що змінилося

Пошук
UA EN

В Україні пришвидшать розшук зниклих безвісти: що змінилося

Поділись новиною:

Уряд розширив повноваження регіональних представників Уповноваженого зі зниклих безвісти. Зокрема, такі нововведення дозволять пришвидшити розшук зниклих безвісти осіб.

Про це пише С4 із посиланням на Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

У Мінреінтеграції зазначили, що Уряд підтримав внесення змін до Положення про Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.

Відтепер правовий статус регіональних представників Уповноваженого офіційно закріплено на рівні Кабінету Міністрів. Відтак, на державному рівні розширили повноваження регіональних представників Офісу Уповноваженого.

Зокрема, це сприятиме взаємодії регіональних представників з органами Національної поліції і іншими відомствами на місцях. А також це пришвидшить опрацювання інформації про зниклих осіб і сприятиме координації розшуку.

Раніше ми писали, що Уряд ухвалив постанову, яка забороняє стягувати заборгованість за житлово-комунальні послуги на територіях бойових дій або ТОТ після 24 лютого 2022 року.

Читайте також:

Як у Чернівцях завершувалися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фото)
У Чернівцях завершилися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz. Зокрема, в останній день читань можна було почути публічне інтервʼю Романа Кравця із Юрієм Андруховичем, побувати на презен...
На Буковині правоохоронці розслідують ймовірне самогубство 16-річної школярки
Поліція у Чернівецькій області розслідують ймовірне самогубство 16-річної дівчини із села Клішківці. Її тіло знайшли на території домогосподарства 6 вересня. Про це журналістам С4 повідомили у від...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано