В Україні збудують спільний завод із виробництва Байрактарів

Пошук
UA EN

В Україні збудують спільний завод із виробництва Байрактарів

28.06
17:00

Поділись новиною:

Як повідомив Міністр оборони Олексій Резніков, в Україні будуватимуть безпілотні дрони – байрактари.

«Завдяки потужній співпраці Президентів України Володимира Зеленського та Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана наші військові отримали перші байрактари на полі бою ще у 2021 року. Вони дуже успішно показали себе в битві.

Того ж року досягнуто принципових домовленостей щодо будівництва спільного заводу з виробництва байрактарів в Україні.

Наразі триває комунікація між оборонними відомствами України і Туреччини і ми продовжуємо роботу над реалізацією проєкту з будівництва заводу. Це плани середньострокової перспективи. І вони будуть реалізовані», – заявив Резніков.

За його словами, плани України щодо придбання байрактарів теж масштабні. Лише з 24 лютого Міноборони поставило на озброєння наших військових до півсотні «літачків».

«Я не втомлюся повторювати — ми єдині, сильні, сміливі і вмотивовані. Жодна армія не здолає народ, який так об‘єднаний», – додав міністр.

Читайте також:

Цілились в об’єкт енергетичної інфраструктури: в ОВА повідомили деталі нічної атаки ворога на Буковину
Уночі 29 березня російські загарбники хотіли влучити в об’єкт енергетичної інфраструктури у Чернівецькій області. На нього летіло декілька ракет, проте всі були збиті силами ППО. Про це повідомив ...
Війна
29.03
10:51
На Буковині цієї ночі працювала ППО, зафіксовано падіння уламків ракет: перші деталі
У ніч на п'ятницю, 29 березня, росія масовано атакувала Україну ракетами. По всій країні було оголошено повітряну тривогу. Як повідомив голова Чернівецької обласної військової адміністрації Русла...
Війна
29.03
06:59
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано