Узяв авто без дозволу батьків: на Буковині 13-річний хлопець потрапив у ДТП

Пошук
UA EN

Узяв авто без дозволу батьків: на Буковині 13-річний хлопець потрапив у ДТП

Поділись новиною:

У селі Черленівка 18 жовтня сталася ДТП з постраждалою 13-річною дитиною. За фактом аварії правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Попередньо правоохоронці встановили, що 13-річний житель села Котелеве взяв без дозволу батьків автомобіль Volkswagen Golf та, рухаючись вулицею Головною, не впорався з керуванням та допустив з’їзд авто в кювет. 

У результаті аварії неповнолітній хлопець отримав численні тілесні ушкодження. Лікарі госпіталізували потерпілого до медичної установи.

Слідчі поліції внесли відомості про дорожньо-транспортну пригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Окрім цієї ДТП, на поблизу Хотина 18 жовтня зіткнулися дві вантажівки, внаслідок чого водій одного з транспортних засобів та його пасажир отримали травми.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 14 жовтня у Чернівцях трапилися дві аварії з потерпілими. Унаслідок ДТП травми отримали пішохід, водій та пасажирка.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Чернівчан попередили про нічні обмеження водопостачання: коли не буде води
У Чернівцях протягом двох ночей на вихідних не буде води. Про це пише С4 з посиланням на КП «Чернівціводоканал». Так, води не буде у суботу, 19 жовтня, з 22:00 до 8:00, а також у неділю, 20...
З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано