Ухилянти та громадяни Марокко: на Буковині прикордонники затримали сімох порушників

Пошук
UA EN

Ухилянти та громадяни Марокко: на Буковині прикордонники затримали сімох порушників

Поділись новиною:

Під час спеціальної операції «Захід-2023» прикордонники Чернівецької області виявили сімох порушників. Зокрема, охоронці кордону затримали чотирьох військовозобов’язаних та трьох громадян Марокко з фальшивими документами.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецького прикордонного загону.

У відомстві зазначили, що співробітники Чернівецького загону спільно з охоронцями рубежу відділів прикордонної служби «Селятин» затримали чотирьох правопорушників. Вони прямували до кордону однією з гірських доріг у межах прикордонної смуги у Вижницькому районі. Для припинення протиправних дій охоронцям кордону довелось здійснити кілька попереджувальних пострілів вгору. Порушниками виявилися мешканці Івано-Франківської, Тернопільської та Чернівецької областей, яких супроводжував місцевий житель Путивльського району. Вони, зокрема, планували незаконно дістатися до Румунії.

Також військовослужбовці відділу «Сокиряни» затримали на території України трьох громадян Марокко з документами, які перетнули кордон із Молдови в Україну. Оперативна інформація про появу незнайомців надійшла від молдовських колег. Усіх правопорушників доставлено до прикордонних підрозділів та притягнуто до відповідальності за ст.204–1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Окрім цього, щодо провідника до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Нагадаємо, раніше ми писали, що перед судом постане 39-річний буковинець, який організував незаконне переправлення військовозобов’язаних до сусідньої держави.

Читайте також:

Як у Чернівцях завершувалися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фото)
У Чернівцях завершилися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz. Зокрема, в останній день читань можна було почути публічне інтервʼю Романа Кравця із Юрієм Андруховичем, побувати на презен...
На Буковині правоохоронці розслідують ймовірне самогубство 16-річної школярки
Поліція у Чернівецькій області розслідують ймовірне самогубство 16-річної дівчини із села Клішківці. Її тіло знайшли на території домогосподарства 6 вересня. Про це журналістам С4 повідомили у від...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано