Уряд на пів року продовжив виплати на проживання для ВПО

Пошук
UA EN

Уряд на пів року продовжив виплати на проживання для ВПО

Війна
02.09
14:53

Поділись новиною:

У серпні 2024 року закінчився термін виплати допомоги на проживання для частини ВПО. Нині Кабінет Міністрів України вирішив продовжити надання допомоги переселенцям ще на пів року.

Про це пише С4 з посиланням на Міністерство соціальної політики України.

Допомога на проживання виплачується щомісяця на кожного члена сім’ї ВПО з вразливих категорій українців. Для тих ВПО, у яких в серпні 2024 року мав завершитись період виплат допомоги на проживання, ці виплати будуть продовжені до лютого 2025 року.

У відомстві наголосили, що виплати буде продовжено автоматично, тому додатково нікуди звертатися не потрібно. Якщо ж людині з технічних причин не було продовжено виплату допомоги автоматично, але вона має на неї право, необхідно звернутися до органу соціального захисту населення/ЦНАП.

У Мінсоцполітики також зауважили, що критерії для отримання права на виплату не змінились: вони залишаються такими ж, якими були при перепризначенні допомог для родин, які звертались із заявами з березня 2024 року.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Кабінет Міністрів планує надавати субсидії на оренду житла для внутрішньо переміщених осіб, щоб зменшити їхнє фінансове навантаження.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано