Упродовж минулої доби на Буковині сталися три пожежі: що горіло

Пошук
UA EN

Упродовж минулої доби на Буковині сталися три пожежі: що горіло

Поділись новиною:

Протягом 13 листопада на території Чернівецької області сталися три пожежі. Загоряння трапилися в житлових секторах та на відкритій території.

Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Так, 13 листопада вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку. Подія сталася в селі Йорданешти Карапчівської територіальної громади.

На момент прибуття рятувальників на виклик полум’я охопило площу 90 кв.м. Вогнеборці врятували від знищення літню кухню, яка розташована поруч із будинком. Втім, унаслідок пожежі згорів житловий будинок. Попередня причина пожежі – коротке замикання.

Також рятувальники вчора ліквідували загорання сміття в місті Чернівці, а в селі Оршівці Неполоковецької територіальної громади пожежу в господарській будівлі вдалось ліквідували місцевому населенню до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

Нагадаємо, 12 листопада на Буковині з пожежі у власному будинку врятували чоловіка.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано