Українські захисники відбили атаки ворога по всій лінії фронту: головне зі зведення Генштабу

Пошук
UA EN

Українські захисники відбили атаки ворога по всій лінії фронту: головне зі зведення Генштабу

Війна
21.10
09:15

Поділись новиною:

Розпочалась 971 доба широкомасштабної збройної агресії росії проти України. Протягом минулої доби на різних ділянках фронту відбулось 197 бойових зіткнень.

Про це повідомляє С4 з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Противник завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах три ракетних удари й 78 авіаційних ударів, а також здійснив понад чотири тисячі обстрілів, з них 136 – із РСЗВ.

Чотири удари по районах зосередження особового складу й ОВТ противника завдали за минулу добу ракетні війська та артилерія Сил оборони, до того ж уражено два пункти управління БпЛА, один засіб ППО, одну артилерійську систему та ще два важливих об’єкти ворога.

Окупанти атакували позиції ЗСУ на Харківському, Куп’янському, Лиманському, Сіверському, Краматорському, Торецькому, Покровському Курахівському, Времівському, Оріхівському і Придніпровському напрямках.

Найбільше штурмів загарбники здійснили на Курахівському та Покровському напрямках, де намагалися прорвати українські оборонні рубежі.

У Генштабі додають, що минулої доби втрати російських загарбників склали 1710 осіб. Крім того, українські воїни знешкодили 24 танки, 64 бойових броньованих машини, 24 артилерійських системи, один засіб ППО, 46 БпЛА оперативно-тактичного рівня, 47 автомобілів та три одиниці спеціальної техніки окупантів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» на виїзді зіграв внічию з тернопільською «Нивою»
У неділю, 20 жовтня, відбувся 13-й тур Першої ліги. Футбольний клуб «Буковина» зіграв внічию з тернопільською «Нивою». Матч завершився з рахунком 1:1. Про це пише С4 з посиланням на трансляцію мат...
Спорт
20.10
16:30
Чернівчан попередили про нічні обмеження водопостачання: коли не буде води
У Чернівцях протягом двох ночей на вихідних не буде води. Про це пише С4 з посиланням на КП «Чернівціводоканал». Так, води не буде у суботу, 19 жовтня, з 22:00 до 8:00, а також у неділю, 20...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано