Українцям пояснили, як дізнатися, чи надали домогосподарству субсидію

Пошук
UA EN

Українцям пояснили, як дізнатися, чи надали домогосподарству субсидію

Поділись новиною:

Подати документи на отримання субсидії в Україні можна кількома способами. Зокрема, через вебпортал Пенсійного фонду, портал «Дія» або ж через додаток Пенсійного фонду.

Для того, щоб дізнатись результат, чи надана субсидія, чи у ній відмовлено, необхідно звернутися до онлайн-інструментів, а не іти додатково в Пенсійний фонд. Для цього потрібно зайти на вебпортал Пенсійного фонду у свій особистий кабінет, пише С4.

Українці можуть отримати 75% знижки на комуналку: хто має право на пільгу?  — Радіо ТРЕК

Він доступний після реєстрації з використанням електронного цифрового підпису або авторизації через банк. В розділі «Моя субсидія» можна не тільки подивитися відповідь від Пенсійного фонду щодо надання вам допомоги на оплату житлово-комунальних послуг, а й пізніше з’явиться сума розрахунку субсидії. Дані мають з’явитися через 10 днів.

Зазначимо, що для кожного домогосподарства вона розраховується індивідуально і залежить від кількості проживаючих членів, їхнього майнового стану та статків членів родини всіх проживаючих. Подати документи на отримання субсидії можна в будь-який місяць.

Нагадаємо, що деякі пенсіонери можуть отримувати 100% знижку на сплату комунальних послуг, зокрема рахунків за світло. Детальніше про це – у нашому матеріалі.

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано