Україна повернула з російського полону 115 захисників

Пошук
UA EN

Україна повернула з російського полону 115 захисників

Війна
24.08
14:08

Поділись новиною:

З російської неволі 24 серпня звільнили 115 українських захисників.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський, пише С4.

Як зазначив глава держави, це воїни Національної гвардії, Збройних сил, Військово-морських сил, Державної прикордонної служби.

«Ми пам’ятаємо про кожного й кожну. Шукаємо та докладаємо максимум зусиль, щоби повернути всіх. Дякую кожному підрозділу, який поповнює наш обмінний фонд. Це наближає звільнення наших військових, наших цивільних із російського полону. Дякую нашій команді та партнерам, ОАЕ за те, що наші люди повертаються додому», — написав президент у своєму Telegram.

Як зазначив Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець, це 55-й обмін військовополоненими. Загалом від початку повномасштабного вторгнення додому повернулися 3520 українців.

Нагадаємо, під час обміну полоненими 17 липня додому вдалося повернути чернівчанина Віталія Грижака.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано