Учні та працівники ліцею №11 в Чернівцях зібрали майже 110 тисяч гривень на автівку військовим

Пошук
UA EN

Учні та працівники ліцею №11 в Чернівцях зібрали майже 110 тисяч гривень на автівку військовим

Поділись новиною:

У Чернівцях учні разом із працівниками ліцею №11 зібрали 108 тисяч гривень для захисників на фронті. За ці кошти придбають автомобіль для підрозділу, у якому служить співробітник навчального закладу Сергій Майданюк.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Управління освіти Чернівецької міської ради.

На великій раді ліцею зібрані кошти передали дружині бійця Наталії Майданюк, яка так само працює в цій школі. На заході також були присутні начальниця Управління освіти Чернівецької міської ради Ірину Ткачук та її заступниця Надія Шевченко.

«Дуже щаслива тут бути й бачити цих школярів, які разом із батьками зробили таку велику справу. Тому дуже хотіла їм особисто подякувати», – сказала Ірину Ткачук.

Окрім цього, посадовиця вручила колективам класів подяки за надану допомогу.

Водночас директорка ліцею Світлана Матвійчина зауважила, що вся благодійна допомога закладу завжди є адресною. Лише минулого навчального року в ліцеї було зібрано майже 260 тисяч гривень і кожна копійка мала конкретну ціль.

Цього разу допомагали підрозділу Сергія Майданюка, якому потрібна машина. Як зазначили в закладі, воїн працював у ліцеї сторожем, однак із перших днів повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини. Зараз він уже вдруге поранений і наразі перебуває в госпіталі в Запоріжжі.

«Насправді, це не бійцям потрібна машина, це нам потрібно, аби в них була машина. Тому ми освітяни так часто проводимо різні заходи і збираємо кошти для наших захисників. І не переставатимемо це робити доти, доки буде потрібно», – сказала заступниця начальника управління освіти Надія Шевченко.

Директорка ліцею також додала, що з проханням допомогти зібрати необхідні кошти на автівку, до працівників освітнього закладу звернулася дружина захисника. Відтак цю ідею керівниця школи озвучила на ліцейному форумі, де її підтримали учні, батьки та працівники закладу. Гроші зібрали 1 вересня, тоді, замість того, щоби приносити квіти, усі робили донати, завдяки чому і вдалося зібрати цю суму.

Нагадаємо, раніше ми писали, що освітяни в Чернівцях організували благодійний захід «Країна незламних людей», на якому зібрали майже 20 тисяч гривень.

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано